Firefly Pointer Andrea Bravestone - Springflower

Springflower

Hej!
 
Detta är då Springflower, eller som jar kallar honom Blomman. Blomman är en häst med många sidor, därav namnet "Blomman", eftersom det finns blommor i olika former, färger etc. Han är en ambitiös hoppare som vunnit många priser. Han har tränats av ett par elitryttare i både hoppning och dressyr. Hans starkaste sida är hur villig han är att prestera bäst. Han ska alltid vinna och oftast fixar han det. 
 
En lite sämre sida är hans brist på tålamod. Detta visar sig mest då han precis ska ut på banan. Han kan stå och stampa på stället ett bra tag. Oftast får han en riktig spurt när det väl är igång, vilket kan göra att han inte är lika koncentrerad i början, men snabbt återgår han till det normala. 
 
Han är uppvuxen på Silverglades Hästsportcenter, där han som sagt tränats av ett par elitryttare i dressyr och hoppning. Han är en mycket fin och klok häst, som älskar att vandra mellan långa distanser. Han har inget större problem med folk och andra hästar heller, så det spelar ingen större roll vars man är påväg, bara han får röra på sig. 
 
Han är inte den bästa då det kommer till nybörjare eller barn, helst en stadig ryttare med erfarenhet behövs. Han är väldigt snäll, men lite för hyper ibland. Nyfikenheten kan lätt ta över då man skrittar i skogen, men på banan är han proffesionell med mycket att visa. 
 
En väldigt härlig häst, med vilja att visa vad han går för! 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Länka din blogg :):

Din Kommentar<3:

RSS 2.0