Firefly Pointer Andrea Bravestone - Applepie

Applepie

 
Hej!
 
Tänkte göra en snabb liten presentation av min nya familjemedlem, Äpplet! 
 
Äpplet är en vallack på 8 år. Han har bott i Epona majoriteten av sitt liv, men har flyttat runt väldigt mycket pga brist på jobb för ägarna. Han är en väldigt rar men temperament kille, som alltid vill röra på sig. Hans förra ägare satsade för det mesta på tölten, vilket visade sig vara något Äpplet är mycket bra på. Ganska många rosetter har dem fått, vilket jag med stolthet gärna vill visa upp! 
 
Han har dock inte bara varit speciellt bra på tölten, dressyren visar han  framfötterna på också! Ja, det är kanske lite ovanligt för en islandshäst att tränas inom dressyr, men det är inte omöjligt. En stor potential finns hos honom, dessutom tycker han att det är roligt. 
 
Hans uppväxt har för det mesta varit lugn, förutom dem gånger ägarna flyttade runt. Ibland har inte ägarna kunnat ta med honom till andra ställen och blev därför tvungna att se till så att någon annan tar hand om honom. Det har alltid varit samma "vikarie" haha, om man ska säga så som tog hand om honom när ägarna inte kunde göra det. Detta gjorde då till att han inte kände en större stress. Dessutom tror jag att pga detta har han fått en mångsidig träning! 
 
Tack för att du läste, här kommer lite övrig fakta!:
 
Namn: Applepie
Tilltalsnamn: Äpplet
Ålder: 8
Född: 13 Januari 2008 
Ras: Islandshäst
Kön: Vallack
Inriktning: Dressyr, tölt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Länka din blogg :):

Din Kommentar<3:

RSS 2.0