Firefly Pointer Andrea Bravestone - Gallerian!

Gallerian!

Hej!


Förlåt för tt det har tagit flera dagar sedan jag faktiskt sa att jag skulle berätta om gallerian. Har varit sjuk och har inte orkat skriva några inlägg alls typ. MEN NU!

 
 
 
 
 
                                               ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
 
När man kommer in ser det i princip episkt ut. Ser verkligen ut som en galleria! Tycker det är fantastiskt hur de har lyckats med rulltrapporna, alla affärer och caffeet. För er som INTE gjort alla huvuduppdragen kommer en liten spoiler så keep scrollin'!! 
 
SPOILER:  För er som har gjort de flesta huvuduppdragen (speciellt det med Lisa och hennes häst) så ska man ju hämta en harpa i Jorvik City som finns i museumet. Well... detta är ju också Jorvik City, så tänk om ett museum öppnar snart? :O
 
 
 
                                                 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Detta är då från våning 2. Det ger ett stort perspektiv över hur stor gallerian är! FANTASTISKT! 
 
 
 
                                           ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Det finns 3 st våningar i denna galleria, varav våning 3 är stängd (renovering) Så jag förmodar att något kommer att finnas där i framtiden! :D 
 
På våning två finns det typ max 2 st affärer vilket är lite synd. I en av de finns bl.a dekorationer för din häst som benlindor, blommor osv. Våning två imponerar mig inte jättemycket MEN de har lagt till en sån där "garderob" där du kan sortera dina kläder precis som i ditt hemstall! Bra va?!
 
 
 
 
                                       ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Gallerian är ändå sjukt stor vilket förvånade mig, trodde den skulle vara rätt så liten med några få affärer! Det som är jätteroligt är att det kommit SÅ SJUKT MÅNGA NYA KLÄDER OCH UTRUSTNINGAR!! *so happy*  Om man kollar på kartan i hörnet ser man att det är en karta över gallerian, antagligen för att de inte gjort omgivningen runt det egentliga Jorvik City som ligger flera kilometer bortom Firgrove. 
 
Nu är det så att mitt StarStable inte vill funka, så jag kan inte visa de bilderna jag hade tänkt fota, alltså de med garderoben, nya shoppingmetoden och några nya saker! :( Gör ett inlägg då det börjar funka igen! 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Länka din blogg :):

Din Kommentar<3:

RSS 2.0